Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /storage/content/91/1009191/c5partner.dk/public_html/init.php on line 44 C5 Partner - Salgs- og Leveringsbrtingelser
C5 Partner
Økonomi i verdensklasse...
Salgs- og Leveringsbrtingelser

BEMÆRK - ALLE PRISER ER OPLYST EKSKLUSIVE MOMS.

1. Bestilling:
Alle bestillinger er bindende og foretages via checkud proceduren på hjemmesiden.

Præsentation af varer sammen med en pris på www.c5partner.dk er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud.
Købers bestilling af varer fra www.c5partner.dk udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til c5partner om at købe varen på de oplyste vilkår.

2. Betaling:
Du kan betale med dankort og visa-dankort.
Herudover tilbyder vi at du kan forudbetale via bankoverførsel.
Bankoplysningerne oplyses på særskilt e-mail som udsendes automatisk efter bestilling.

De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL), som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet først fra din konto når varen afsendes fra samtaler0kr.dk.

Er betaling ikke modtaget senest 5 hverdage efter bestillingen er afgivet annulleres handlen uden yderligere varsel.

3. Levering:
Alle varer afsendes enten med PostDanmark eller med E-Mail.

Varen vil så vidt muligt blive afsendt indenfor 3 dage efter modtaget betaling, der tilstræbes dog hurtigere levering. Ved enkelte varer kan der dog forekomme op til 2 uges leveringstid.

Det er vores ansvar at varen når frem uskadt. Det vil sige er varen beskadiget ved levering har du ret til at returnere varen og få dine omkostninger i denne forbindelse dækket. Vi vil så fremsende en ny vare, alternativt vil du få pengene retur hvis vi ikke har mulighed for at fremsende en ny vare.

4. Fortrydelsesret:
Da salg over internettet er at regne som fjernsalg har du 14 dages returret på alle vores produkter. Produktet skal dog være i samme stand, som da du modtog det, det vil sige varen skal være ubrugt.

Du kan returnere på følgende måder:

 • Nægte at modtage varen når den bliver leveret.
 • Sende varen retur til os. Varer der returneres ufrankeret eller på efterkrav, nægtes modtaget.
 • Varen kan afleveres til os på vores adresse.

  Ved returnering skal du bruge Post Danmark - ikke alternative pakke distributører - da det gør det muligt at spore varen hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret - sammen med en kopi af fakturaen - og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris.

  Alle omkostninger i forbindelse med returnering betales af køber.

  Hurtigst muligt efter vi har modtaget varen retur, og konstateret at varen er i den ovennævnte stand vil vi overføre pengene til din konto (husk at oplyse os dit kontonummer).

  5. Reklamationsret:
  c5partner yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra fakturadato på fabrikations- og materialefejl (mangler). Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Fakturaen skal fremvises til c5partner i forbindelse med anvendelse af reklamationen. Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter skal efter du har eller burde have opdaget manglen ske til c5partner inden rimelig tid. Ellers mister du din ret til at påberåbe dig manglen.

  Du har som køber selv pligt til straks ved modtagelsen af varen at undersøge om det er den korrekte vare der er leveret. Såfremt der er sket en fejlleverance skal du uden ugrundet ophold straks reklamere til os. Reklamation over fejlleverancer skal være foretaget senest 14 dage efter modtagelsen af varen, ellers accepteres reklamationen ikke.

  Modtager du en vare fra os der er blevet beskadiget under transport eller på anden måde er væsentligt beskadiget, kan du returnere den til os, og vi vil holde dig skadesløs. Vi vil efterfølgende sende dig en ny vare og er dette ikke muligt vil vi returnere pengene til dig.

  Modtager du en vare fra os du ikke har bestilt, kan du uden videre returnere den til os, og vi vil holde dig skadesløs. Vi vil herefter sende dig den rigtige vare hvis muligt eller returnere din betaling.

  Vi skal informeres om retursendinger inden de foretages og såfremt varen er beskadiget under transporten skal du desuden STRAKS rette henvendelse til dit lokale posthus.

  Ved returnering skal du bruge Post Danmark - ikke alternative pakke distributører - da det gør det muligt at spore varen hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret - sammen med en kopi af fakturaen - og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris.

  Alle omkostninger i forbindelse med returnering betales af køber.

  Hurtigst muligt efter vi har modtaget varen retur, og konstateret at reklamationen kan godkendes vil vi fremsende en ny vare eller alternativt overføre pengene til din konto (husk at oplyse os dit kontonummer).

  6. Forbehold:
  Der tages forbehold for taste-/trykfejl samt for udgåede varer.

  7. Er du i tvivl:
  Er du i tvivl om noget af ovenstående er du altid velkommen til at kontakte os, f.eks. på info@c5partner.dk

  Disse betingelser er sidst revideret d. 14.12.07 af Bo Slot Larsen

 • Produceret og hosted af Almehus Gruppen.
  VelkommenSalgs- og LeveringsbrtingelserOm os